17 dec. 2020

augmentare mentonPrin augmentare barbie ( menton) se intelege remodelarea volumetrica a acesteia  utilizand acid hialuronic , implanturi siliconice mentoniere sau grefoane osoase.

Barbia impreuna cu linia mandibulara sunt factori majori care contribuie la imbunatatirea aspectului etajului inferior al fetei si restabilirii proportiilor estetice pentru un aspect echilibrat, natural, definit si atractiv.

In acelasi timp o barbie bine conturata este cheia unui profil estetic atractiv, creand simetrie, aducand in balans si armonizand totate celelalte trasaturi ale fetei.

 Augmentarea barbiei cu acid hialuronic

Acidul hialuronic este un compus chimic ce se găsește natural în piele, cartilaj, țesut cerebral și alte țesuturi ale corpului si care pe langa efectul de restructurare, antioxidant, de regenerare, cicatrizant, are si efectul spectaculos de umplere volumetrica.

Desi profilul facial este deseori neglijat pentru ca atunci cand privim in oglinda rareori ne privim din profil. Insa daca am face-o, o barbie inestetica, fara proiectie, si care nu e in armonie cu celelalte trasaturi faciale s-ar observa imediat.

Solutia noastra, la clinica Zone Medical Estet este de augmentare a barbiei cu acid hialuronic care se comporta ca un implant de menton si reda aspectul unei mandibule normale, bine definita care dureaza intre unul si doi ani si asta fara dezavantajele unei interventii chirurgicale si a introducerii unui corp strain.

Ce tip de acid hialuronic folosim pentru augmentarea barbiei?

augmentare mentonLa Clinica Zone Medical Estet folosim varful de gama in materie de produse pe baza de acid hialuronic. Teosyal este o gamă completă de fillere dermice injectabile realizate din acid hialuronic biodegradabil care provine din Elveția și este Fillerul dermic # 1 in Europa.

Pentru augmentarea barbiei folosim Teosyal Ultra Deep, un produs al companiei elvetiene Teoxane special conceput pentru rejuvenarea treimii inferioare a fetei si remodelarea barbiei si a liniei mandibulare.

Procedura dureaza aproximativ 30 de minute si nu necesita timp de recuperare iar rezultatele sunt vizibile imediat urmand ca in decurs de cateva zile sa fie complete.

Augmentare barbie cu acid hialuronic – Avantaje

 • Aspect intinerit cu o piele mai fina.
 • Barbie bine definita cu un contur atractiv.
 • Aduce simetrie si armonie a fetei.
 • Piele regenerata cu disparitia ridurilor fine.
 • Un profil mai echilibrat si atragator.
 • Rezultate rapide, fara interventie chirurgicala.
 • Scoaterea in evidenta a trasaturilor cum ar fi conturul buzelor si a liniei mandibulare.

 • In afara de efectul de volumizare si conturare, hidrateaza pielea si estompeaza ridurile.

La ce sa te astepti dupa ce optezi pentru remodelare/augmentare barbie cu acid hialuronic ?

Rezultatele augmentarii barbiei cu filler dermic au un efect natural, si se vad imediat dupa procedura. Trebuie mentionat ca rezultatul final se vede in aproximativ o saptamana dupa ce substanta introdusa este absorbita in totalitate in piele.

Dupa injectarea lui, acidul hialuronic este asimilat de catre organism si continua sa actioneze. E bine de stiut ca dupa dupa injectare veți observa nu doar o remodelare naturala si armonica la nivel facial sau a barbiei in cazul de fata ci si ca că aveți mai puține riduri și linii fine iar pielea dvs. pare mai tanara si mai uniforma.

Interventia poate fi asociata cu alte proceduri de rejuvenare faciala cum ar fi:

 1. Remodelarea liniei mandibulare
 2. Lifting facial chirurgical
 3. Lifting facial nechirurgical cu fire de suspensie
 4. Liposuctie
 5. Lipofilling facial
 6. Corectia ridurilor ” marioneta”
 7. Mezoterapie faciala
 8. Terapie Vampir

Frumusetea consta in unicitate si naturalete

Nimeni nu se naste si nu arata la fel de aceea un tratament estetic ar trebui să fie, în mod absolut evident unul adaptat aspectului si trasaturilor proprii aducand armonie fetei ca intreg. Barbia este unica de la persoană la persoană și există o diferență semnificativă între bărbați și femei.

Iar in al doilea rand un tratament estetic ar trebui sa fie natural. Natural incat sa scoata in evidenta celelalte trasaturi in asa fel incat rezultatul sa fie o rejuvenare faciala globala, echilibrata si subtila. Odata cu o remodelare naturala vine si increderea in sine, iar odata cu ea perceptia de atractivitate iar toate impreuna antreneaza acest cerc vicios.

Aici consta avantajul augmentarii folosind un filler cu acid hialuronic deoarece atât tehnica de injectare, cât și experienta chirurgului și alegerea produsului va ofera posibilitatea unei remodelari estetice naturale, personalizate imbunatatind proportiile caracteristicilor dvs si obtinand ceea ce noi numim rejuvenare faciala globala.

Pentru mai multe detalii despre remodelarea non chirurgicala a barbiei sau alte proceduri estetice, va asteptam la o consultatie!

Detalii contact:

Clinica Zone Medical Estet – Bucuresti

Tel: 0761640626

Dr. Eugen Turcu , medic primar chirurgie plastica-estetica, Doctor in Medicina

www.chirurgie-estet.ro