09 feb. 2017

LIFTING MAMAR (MASTOPEXIE) CU AUTOAUGMENTARE

Lifting mamar ( mastopexie) cu autoaugmentare.Cand spunem “augmentare mamara “ ne gandim in primul rand la marirea sanilor sau augmentarea mamara folosind implanturi mamare. Exista insa si o alta optiune pentru femeile care isi doresc  sani mai ridicati si mai plini fara a apela la implanturile mamare. Aceasta varianta o reprezinta AUTOAUGMENTAREA.  Aceasta metoda foloseste propria glanda mamara in scopul  remodelariii volumului  si formei sanilor prin lifting mamar ( mastopexie-lifting sani). Odata cu remodelarea volumului prin lifting sani pretautoaugmentare se realizeaza si liftingul sanilor prin mastopexie ( indepartarea surplusului de piele de la nivelul sanilor).

Liftingul sanilor cu autoaugmentare este o optiune pentru femeile care au sanii “lasati” si care doresc o ridicare a acestora concomitent si cu o marire si remodelare volumetrica fara a apela la implanturi mamare. Singurul in masura sa aprecieze daca acest lucru este posibil( lifting sani) este chirurgul plastician care va analiza aceasta oportunitate in momentul consultatiei.

In timpul consultatiei , chirurgul plastician va analiza gradul de ptoza ( de cadere a sanilor) si volumul glandei mamare , absolute necesar pentru procedura de autoaugmentare. Aceasta procedura( lifting mamar) are rezultat foarte bun la pacientele cu sani cazuti si cu volum relative mediu al sanilor dupa scaderi in greutate sau post alaptare. La acest tip de paciente liftingul mamar cu autoagmentare va remodela sanul fara a necesita utilizarea unor implanturi mamare.

Interventia de lifting sani cu autoaugmentare mamara prezinta aceleasi recomandari preoperatorii, contraindicatii si posibile complicatii similar mastopexiei clasice.

Inaintea interventiei de lifting mamar este interzisa administrarea aspirinei, antinevralgicelor, antiinflamatoriilor nesteroidiene, heparinei, trombostopului si a altor medicamente ce influenteaza coagularea sangelui
• Nu mancati si nu beti lichide cu cel putin 6 ore inainte de efectuarea interventiei de lifting mamar.
• Efectuarea analizelor de laborator este absolut obligatorie si sunt recomandate de medicul chirurg si de cel anestezist
lifting mamar pret• Informati chirurgul asupra unor alte afectiuni ( diabet, tuberculoza, sida, infarct, hipertensiune arteriala, afectiuni hematologice si alergii la diverse medicamente
• Intrerupeti tratamentul cu anticonceptionale cu o luna inainte si fumatul cu cel putin 10 zile inainte de int

erventia chirurgicala.

Interventia chirurgicala dureaza in medie 2 ore-2 ore si jumatate, se realizeaza sub anestezie generala si necesita internare cel putin 24 ore. Postoperator, timp de 6-8 saptamini este necesara purtarea unei bustiere speciale iar eforturile fizice sunt contraindicate timp de 2 luni.

 

POZE LIFTING MAMAR /RIDICARE SANI/ MASTOPEXIE CU AUTOAUGMENTARE

 

lifting sani pret

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ridicare sani pretlifting mamar pret

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pret ridicare saniridicare sani

 

 

 

 

 

 

 

Pentru detalii contactati Clinica Zone Medical Estet

Dr.Eugen Turcu ,

medic primar chirurgie plastica-estetica, Doctor in Medicina

Tel: 0213340080 sau 0761640626

www.chirurgie-estet.ro

www.estetica-faciala.ro

www.orl-bucuresti.ro