CELLBOOSTER – concept inovator in rejuvenarea faciala

Produsele CELLBOOSTER reprezintă calea naturala și eficienta de rejuvenare faciala. Aceste produse sunt fabricate sub tehnologia patentata CHAC de către SUISSELLE și au la baza cele mai performanțe studii de cercetare în domeniul terapiei celulare și acidului hialuronic.

Putem utiliza 4 produse CELLBOOSTER

1. CELLBOOSTER GLOW

2. CELLBOOSTER HAIR

3. CELLBOOSTER LIFT

4.CELLBOOSTER SHAPE

CELLBOOSTER GLOW

Este un compus utilizat pentru restructurare și revitalizare cutanata care conține acid hialuronic necrosslinkat, aminoacizi și vitamine. Restabileste tonusul cutanat, atenueaza hiperpigmentarile și hidrateaza pielea. Crește rezistenta pielii la factorii externi agresivi. Sunt necesare câteva ședințe de tratament la 2-3 săptămâni interval apoi o sedinta de intretinere după 2 luni.

Procedura este nedureroasa și se realizeaza prin anestezie topica locala cu unguent cu lidocaina. După procedura se recomanda evitarea expunerii la soare, raze ultraviolete si proceduri cosmetice pentru o perioada de 1-2 săptămâni iar în perioada sezonului de vara protecția anti UV cu factor de protectie +50.

CELLBOOSTER LIFT

Este alt produs patentat Suisselle ce conține acid hialuronic, vitamine și aminoacizi. Rolul sau este de a atenua ridurile, de a redensifica pielea și de a imbunatati tonusul pielii și microcirculatia locala. Se poate introduce intradermic sau subcutanat cu ajutorul unei canule utilizand anestezie topica locala cu lidocaina unguent. Precautiile postinjectare sunt similare celor în cazul CELLBOOSTER GLOW.

CELLBOOSTER SHAPE

Este un complex de acid hialuronic necrosslinkat , vitamine și L carnitina care reduce gasimea localizata ( barbia dubla), scade retentia de apa și îmbunătățește drenajul limfatic local. Efectul este de restabilire a structurii pielii, de eliminare a depozitelor adipoase subcutanate și de atenuare a celulitei. Sunt necesare de asemenea mai multe sesiuni de injectare spatiate la intervale de 2-3 săptămâni iar procedura se realizeaza prin anestezie topica locala cu unguent cu lidocaina. Recomandarile posttratament sunt asemnatoare cu cele de mai sus.

CELLBOOSTER HAIR

Este un produs utilizat pentru alopecii de diferite cauze. Sunt necesare 6 ședințe la 2-3 săptămâni interval iar rezultatul așteptat este creșterea rezistenței foliculilor pilosi, stimularea creșterii parului și a microcirculatiei locale și redensificarea pielii scalpului.

Aceste tratamente se pot asocia și cu alte interventii estetice nechirurgicale sau chirurgicale

PRP

peeling chimic

tratamentul ridurilor cu acid hialuronic

mezoterapie

-marire pometi

lipofilling facial

lifting facial cu fire de suspensie

acid hialuronic buze

blefaroplastie

-lifting de sprancene

Indiferent de tehnica utilizata este necesara o evaluare faciala tridimensionala ce se realizeaza la o consultatie. În momentul consultatiei se va elabora un protocol terapeutic de tratament individualizat pentru fiecare caz în parte.

Pentru programarea unei consultatii

Clinica Zone Medical Estet – Bucuresti

Clinica Chirurgie Estetica

Dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica-estetica, Doctor în Medicina

Tel 0761640626

www.clinicaestet.ro