19 ian. 2018

abdominoplastie pret1. Abdominoplastia nu este sinonima cu liposuctia abdominala. Remodelarea prin abdominoplastie este interventia

de indepartare a surplusului de piele si grasime din portiunea inferioara si laterala a abdomenului.

operatie abdominoplastieLiposuctia abdominala consta in indepartarea depozitelor inestetice de grasime de la nivelul abdomenului utilizand un sistem de aspiratie si canule de liposuctie. Abdominoplastia se poate realiza in acelasi timp cu liposuctia abdominala sau intr-un timp ulterior. Consultatia si evaluarea initiala va preciza oportunitatea efectuarii numai a abdominoplastiei sau si a lipoaspiratiei.

2. Interventia de abdominoplastie se realizeaza sub anestezie generala si dureaza 2-4 ore in functie de particularitatea cazului.

3. Analizele de laborator si explorarile functionale sunt cele standard dar pot suferi variatii si modificari in functie de fiecare caz in parte. Contraindicatiile si recomandarile preoperatorii sunt cele generale si se discuta la consultatia initiala.

4. Internarea este obligatorie pentru o perioada de 1-5 zile , tuburile de dren se indeparteaza dupa cateva zile iar firele de sutura se extrag la 12-14 zile postoperator.

5. Se recomanda repausul la pat timp de cateva zile postoperator si reluarea gradata a mobilizarii. Purtarea burtierei compresive se recomanda minim3-4 saptamini,.

6. Medicatia anticoagulanta se administreaza minim 14 zile postoperator.( clexane , fraxiparine). Antibioterapie profilactica ( 7-10 zile postoperator) , antitermice si antialgice conform protocolului terapeutic.

doctor estetician Bucuresti7. Abdominoplastia este parte a chirurgiei postbariatrice. Se recomanda a se efectua aceasta interventie numai dupa stabilizarea greutatii normale si mentinerea acesteia pentru o perioada de cel putin 4-6 luni.

8. Interventia de abdominoplastie poate implica complicatii locale intr-un procent cuprins intre 10-20 % din cazuri. Aceste complicatii posibile si modul lor de rezolvare trebuie discutate preoperator cu pacienta si trebuie acceptate ca o posibila evolutie postoperatorie ce poate fi rezolvata conservator sau printr-o alta etapa chirurgicala.

9. Recuperarea dupa abdominoplastie este de 14-21 zile in cazul unei evolutii favorabile .

10. Abdominoplastia este o interventie chirurgicala ce implica deplina colaborare a pacientului si respectarea tuturor recomandarilor pentru a obtine un bun rezultat estetic si a reduce riscul complicatiilor postoperatorii.

 

Pentru detalii , contactati :

Dr.Eugen Turcu , medic primar chirurgie plastica-estetica

Doctor in Medicina

Clinica Zone Medical Estet

www.chirurgie-estet.ro

contactTEL; 0761640626, 0213340080