Augmentare buze si tratament riduri cu acid hialuronic RHA

Cele mai performanțe produse pe baza de acid hialuronic din gama RHA sunt folosite astăzi pentru augmentarea buzelor și tratamentul ridurilor la ClinicaZone medical Estet din Bucuresti.

Laboratoarele elvetiene TEOXANE au conceput un produs revolutionar TEOSYAL® RHA (Resilient Hyaluronic Acid) care este primul acid hialuronic “elastic” care respecta dinamica si expresivitatea faciala. Prin aceasta tehnologie (RHA) a luat nastere cea mai naturala molecula de acid hialuronic, foarte asemanatoare cu cea care se gaseste in mod natural la nivelul pielii, cu cel mai ridicat grad de puritate, si despre care o sa vorbim pe larg in cele ce urmeaza.

Ce este Acidul Hialuronic?

Este un compus chimic natural care se găsește în piele, cartilaj, țesut cerebral și alte țesuturi ale corpului. În pielea noastră, pe langa efectul de umplere volumetrica, restructurare, antioxidant, de regenerare, cicatrizant, acidul hialuronic atrage apa spre sine și hidrateaza din interior în cel mai natural mod, ducand astfel la o piele intinsa frumoasa si tanara, in acelasi timp prevenind sau diminuand procesul de aging facial.

Ce inseamna „aging facial” ?

Pe masura ce inaintam in varsta pielea si tesuturile imbatranesc si ele. Tesuturile si componentele lor naturale se degradeaza, iar pielea se subtiaza, isi pierde vitalitatea, vigoarea si devine uscata. Sub piele procesul de aging continua prin cresterea laxității țesuturilor si a căderii gravitationale a ligamentelor si compartimentelor de grasime, adica o ptoza generalizata la nivel facial si un aspect imabtranit. Iar in cele din urmă, se pierde si volumetria faciala, prin micsorarea si din nou ptozarea compartimentelor adipoase, ligamentelor si atrofia musculara cu aparitia unor goluri faciale, aparitia ridurilor si adancirea santurilor de la nivelul treimii inferioare a fetei.

Toate aceste fenomene apar in timp si pot tr ece usor neobservate din cauza progresiei lente, dar ele sunt acolo si continua sa progreseze in fiecare minut. Preferam intotdeauna ca intai sa abordam tehnici nechirurgicale cand vine vorba de rejuvenarea faciala. Asa cum am mai spus, odata cu trecerea timpului tendinta in chirurgie estetica este de a se trece de la invaziv spre cat mai putin sau minim invaziv, adica de a inlocui interventiile chirurgicale cu proceduri non-chirurgicale.

Ce este gama de produse Teosyal RHA?

Teosyal RHA este o gamă completă de fillere dermice injectabile realizate din acid hialuronic biodegradabil care provine din Elveția și este fillerul dermic # 1 in Europa. In acelasi timp este primul filler dermic cu acid hialuronic dedicat respectării dinamicii feței. TEOSYAL RHA este fabricat printr-un proces inovator, brevetat, dand astfel nastere primului filler dermic elastic, adica molecula de RHA are memorie, ceea ce inseamna ca se intinde si rezista la presiune, iar apoi revine la forma initiala. Acesta fiind de fapt procesul inovator si in acelasi timp marele avantaj al acestui produs.

Gama TEOSYAL®RHA (Resilient Hyaluronic Acid) este alcatuita din patru tipuri de produse, caracterizate de diferite feluri de vascozitate, pentru indicatii de injectare diferite: RHA1, 2, 3 si 4, produse special concepute pentru zonele mobile ale fetei, adica fruntea, zona periorbitala, pometii, santurile nazolabiale si zona periorala. Acestea fiind zone de dinamica care se modifica odata cu miscarile fetei.

De ce este Teosyal RHA cel mai eficient filler pentru augmentare buze și tratament riduri

Avand cel mai inalt grad de puritate si fiind 100% natural acesta intra in structura tesuturilor si a pielii integrandu-se perfect la locul injectarii fara sa fie observabil atat vizual cat si tactil. Aici au cautat cei de la TEOXANE să facă diferența. Formula revolutionara si unica (Resilient Hialuronic Acid) a marcii elvetiene Teoxane se va adapta pentru a deveni mobila cu fiecare expresie facială, în funcție de emoțiile tale în acel moment. Obtinand astfel cel mai natural rezultat, fiind perfecta pentru zonele dinamice ale fetei despre care am vorbit mai sus. Acum poti sa iti folosesti expresivitatea la maxim fara ca fillerul tau sa fie vizibil.

Ca si chirurgi plasticieni consideram ca selectarea filler-ului dermic cu proprietățile reologice potrivite este cheia pentru a obține un rezultat estetic natural și de lungă durată. Noua linie RHA atinge tot mai multa popularitate la nivel mondial in pofida costurilor, datorită formulei unice si succesului de peste 10 ani de cercetare a celor TEOXANE Laboratories. Produsul este perfect tolerat de organism, este lent resorbabil avand un efect intre 12-14 luni.

Asadar ce poti corecta folosind gama de fillere RHA?

Augumentare buze folosind Teosyal RHA III sau Teosyal RHA Kiss.

Augumentarea pometilor folosind Teosyal RHA IV.

Tratament riduri folosind Teosyal RHA I sau RHA II.

Tratamentul ridurilor si liniilor fine folosind Teosyal RHA I.

Conturarea liniei mandibulare si augmentarea barbiei folosind Teosyal RHA IV.

Contraindicatii

-afectiuni hematologice

-boli neoplazice in tratament cu chimioterapice

-afectiuni autoimune sau boli de colagen (poliartrita reumatoida, dermatomiozita, sclerodermie, lupus eritematos

-afectiuni psihice sau tratament cu substante psihotrope (este necesar avizul medicului psihiatru si o reevaluare la cel putin 6 luni de la incheierea tratamentului medicamentos)

-tratament cu anticoagulante cumarinice

-infectii locale sau generale

Incearca si tu noua gama de produse revolutionare a celor de la Teoxane! Pentru mai multe detalii despre rejuvenarea faciala folosind noua gama de filler RHA, va asteptam la o consultatie!

Detalii despre pret si programari obtineti telefonic de la secretariatului clinicii noastre.

Dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica-estetica, Doctor in Medicina

Zone Medical Estet

0761640626

www.clinicaestet.ro

www.orl-bucuresti.ro