15 iun. 2020

rejuvenare faciala

Fenomenele de aging facial apar de la orice varsta fiind influentate de o multitudine de factori intrinseci si extrinseci. Stressul cotidian , obiceiurile alimentare , fumatul , expunerea la razele ultraviolete  si calorice si nu in ultimul rand factorii genetici duc la o degradare a colagenului din piele. Acest lucru are ca rezultat aparitia ridurilor si scaderea gradului de hidratare a pielii cu efecte estetice negative.O solutie pentru aceste probleme o reprezinta Viscoderm Hydrobooster.

Dr. Eugen TurcuCe este Viscoderm Hydrobooster?

Este o varianta inovatoare de acid hialuronic non crosslinkat cu o distributie foarte buna in piele care contribuie la atenuarea ridurilor , imbunatatirea elasticitatii pielii prin stimularea sintezei de colagen si reda luminozitatea si fermitatea pielii imbatranite ( rejuvenare faciala).

Hidratarea pielii contribuie decisiv la cresterea elasticitatii. Viscoderm hydrobooster nu este propriu zis un filler clasic a carui actiune este de “umplere” si restructurare colagenica. Acesta actioneaza ca “skin booster” sau “hydrostretch” netezind ridurile fine si pe cele dinamice cauzate de actiunea dinamica a musculaturii faciale. Are deci doua actiuni principale : hidratere si restructurare cu efect de rejuvenare faciala.

Rejuvenare faciala cu Viscoderm Hydrobooster

Este foarte eficient pentru ridurile fine de la colturile ochilor , ridurile frontale si cele din jurul gurii.

Pentru a obtine rezultate foarte bune in urma tratamentului cu Viscoderm Hydrobooster sunt necesare 2 sedinte spatiate la interval de 2 luni ,  apoi o sedinta de intretinere la 6 luni interval pentru mentinerea rezultatului.

Procedura nu este dureroasa deoarece se aplica o crema anestezica la nivelul fetei pentru 30 minute. Aceasta crema va asigura tot confortul pentru ca interventia sa decurga fara durere. Injectarea se realizeaza in 45-60 minute si recuperarea este de maxim 24 ore. Rezultatele incep sa devina vizibile dupa 10 zile dar un rezultat mafinal se va vedea dupa cea de a doua procedura ce trebuie realizata la 2 luni interval.

clinica estetica Bucuresti

Dr. Eugen Turcu

In urma evaluarii faciale , se pot recomada si alte tipuri de interventii nechirurgicale sau chirurgicale ce se pot asocia cu Viscoderm hydrobooster:

botox

acid hialuronic riduri

peeling chimic

-marirea si liftingul pometilor

lifting facial

lifting facial nechirurgical

blefaroplastie

marirea buzelor

Primul pas pe care trebuie sa il faceti este programarea consultatiei la clinica noastra. La consultatie , chirurgul plastician va face o evaluare si va stabili un plan terapeutic adecvat fiecarui caz in parte.

Programarea consultatiei se face la Tel : 0761640626

Clinica Zone Medical Estet

Dr. Eugen Turcu , medic primar chirurgie plastica-estetica, Doctor in Medicina

www.estetica-faciala.ro