30 iul. 2018

Filerele cu acid hialuronic RHA1 sunt cele mai indicate pentru tratamentul ridurilor fine de la nivelul gurii , colturilor ochilor , fruntii si regiunii cervicale deoarece pastreaza armonia faciala in miscare. Acest filler pe baza de acid hialuronic asigura atenuarea ridurilor dar are si efect de regenerare si restructurare locala cu pastrarea vitalitatii pielii. Produsul RHA1 are indicatie pentru zonele faciale cu maxima mobilitate si asigura un nivel optim de hidratare concomitant cu o imbunatatire a elasticitatii pielii.

tratamentul ridurilorPrin folosirea RHA1 reconsideram frumusetea din punct de vedere a dimensiunii dinamice punand accentual si pe imbunatatirea gradului de hidratare si elasticitate a pielii. Cele mai bune rezultate se obtin prin asocierea cu redensity1 , mai ales la pacientele mai varstnice cu o afectare mai mare a pielii datorita fenomenelor de aging. Molecula de RHA1 are memorie si se modeleaza foarte usor; in acest sens se adapteaza foarte bine miscarilor faciale pastrand armonia faciala. Aceasta formula revolutionara actioneaza atat in statica cat si in dinamica faciala.

Utilizare RHA1 ( acid hialuronic) in tratamentul ridurilor fine se poate asocia  cu multe proceduri de rejuvenare faciala chirurgicala si nechirurgicala:

blefaroplastie ( corectia pleoapelor cazute, imbatranite)

lifting facial lichid

marirea buzelor

-tratamentul ridurilor de expresie cu toxina botulinica

marirea pometilor cu acid hialuronic

terapie vampir

-peeling chimic

-lifting nechirurgical cu fire

-ridicarea sprancenelor cu fire de suspensie.

Tratamentul cu RHA1 ( acid hialuronic) are un timp de realizare de maxim 15-20 minute, necesita aplicarea unei creme anestezice iar recuperarea este rapida. Rezultatele sunt vizibile si durabile in timp. Inainte de procedura se recomanda aseptizarea pielii cu solutii dezinfectante iar pacienta este sfatuita sa nu expuna fata la soare , solar sau sauna pentru o perioada de cel putin 7-10 zile.

Pentru programari puteti contacta Clinica Zone Medical Estet ( Bucuresti)

Dr.Eugen Turcu , medic primar chirurgie plastica -estetica

Doctor in Medicina

Tel:  0761640626 ; 0213340080

www.chirurgie-estet.ro

www.estetica-faciala.ro

www.orl-bucuresti.ro