Tratament antiaging facial cu acid hialuronic Redensity1

tratament antiaging bucurestiCe trebuie sa stiti despre un  tratament antiaging facial ?

Acest tratament antiaging se adreseaza pielii uscate, cu multe riduri fine si fara stralucire. Implica utilizarea Redensity1 sau SkinkoE.

Acidul hialuronic este special creat pentru a reda pielii hidratarea , elasticitatea si luminozitatea pierduta.

Tratamentul de rejuvenare faciala este utilizat in cele mai prestigioase clinici de chirurgie si medicina estetica din tara si strainatate si este apreciat de toate pacientele datorita rezultatelor  obtinute. Este special creat pentru a reduce imperfectiunile pielii si are dublu efect: de umplere a ridurilor superficiale datorita acidului hialuronic din compozitie cat si a redensificarii pielii si restructurarii colagenului tegumentar prin celelalte componente pe care le contine.

In urma acestui tratament pielea capata un aspect tineresc, isi redobandeste elasticitatea si luminozitatea. Formula speciala  contine acid hialuronic cu rol de umplere a ridurilor fine si de redensificare dermica precum si un complex care stimuleaza sinteza colagenica.

Tratament antiaging

Se adreseaza pielii din zona fetei , gatului si decolteului si implica efectuarea a trei sedinte spatiate la o luna interval apoi cate o sedinta de intretinere la 6 luni. Tratamentul de rejuvenare antiaging   se poate realiza si intr-o singura sedinta dar atunci rezultatul nu va fi cel maximal. Procedura este nedureroasa, dureaza aproximativ 30 minute iar recuperaraea este rapida si permite integrarea rapida in activitate.

In clinica noastra din Bucuresti,  asociem acest tratament antiaging  cu alte proceduri estetice de tipul:

blefaroplastie superioara sau inferioara

terapie vampir (terapie PRP)

marirea pometilor si tratamentul ridurilor cu acid hialuronic

-tratamentul ridurilor de expresie cu botox

acid hialuronic buze

tratamentul cearcanelor

-lifting sprancene

-lifting facial nechirurgical cu fire de suspensie

-tratamente laser

tratament anti agingDetalii despre proceduri , pret si recomandari obtineti in momentul consultatiei la clinica noastra din B.ucuresti

Pentru programari contactati Clinica Zone Medical Estet- Bucuresti

Dr.Eugen Turcu , medic primar chirurgie plastica sio estetica, doctor in medicina

Tel 0213340080, 0761640626

www.chirurgie-estet.ro

www.estetica-faciala.ro

www.orl-bucuresti.ro