Totul despre rejuvenare faciala cu terapie Vampir

Terapia vampir este una dintre cele mai des intalnite tehnici pentru intinerire si pentru a reduce efectele imbatranirii folosind propriile trombocite. Printre cele mai comune zone in care se aplica aceasta terapie se numara fata, gatul, mainile sau chiar si pentru corectarea diverselor cicatrici.

terapie vampir

Terapia vampir

Este folosita foarte des in Ortopedie, Dermatologie si Chirurgie Estetica si se mai numeste si terapia PRP (plasma imbogatita cu plachete). Sangele contine foarte multe componente, printre care plasma si celulele sangvine (rosii, albe si trombocite), iar efectul trombocitelor in regenerarea organismului este miraculos.

Este o procedura simpla si nu este deloc dureroasa. Se vor recolta 8 ml de sange si se vor depune intr-o eprubeta speciala. Intr-un pas ulterior aceasta proba va fi centrifugata, iar in urma acestuia plasma si trombocitele vor fi separate de celelalte elemente din sange.

Prin terapie vampir se injecteaza plasma recoltata si centrifugata in zona in care se intentioneaza efectuarea interventiei, iar vitaminele si aminoacizii vor contribui la regenerarea pielii in cateva ore. Foarte multe persoane apeleaza cu incredere la beneficiile acestei terapii, mai ales datorita efectelor pe care aceasta le aduce la nivelul fetei. 

Beneficiile terapiei Vampir

Fiind o procedura naturala, aceasta aduce foarte multe beneficii pielii, printre care: eliminarea liniilor si ridurilor fine, rejuvenirea pielii uscate, refacerea fermitatii ovalului pielii si reducerea defectelor de pigmentare. Persoanele care sufera de vergeturi pot apela cu incredere la acest tratament, recunoscut pentru ameliorarea acestora. De asemenea, terapia vampir este eficienta si pentru vindecarea cicatricilor post-acnee si lupta impotriva caderii parului.

In ceea ce priveste durata acestei proceduri, sunt necesare maxim 50 de minute si o anestezie usoara, fie prin refrigerare, fie prin aplicarea unei creme cu efect anestezic.

Terapia vampir este o solutie ideala pentru diverse probleme, de la riduri, la petele pigmentare, cicatricile postacnee sau chiar si parul fragil. Toate acestea pot fi corectate prin acelasi tratament, iar pentru a obtine rezultate pe termen lung este important sa alegi varianta cea mai inteligenta.

La baza acestei terapii sta plasma autologa, care este bogata in trombocite si ajuta la regenerarea pielii. Dupa injectarea acesteia in piele, o serie de procese vor fi demarate. Printre acestea, se va stimula repararea celulara si sinteza de colagen, precum si cresterea firelor de par.

Avantajul acestei variante de rejuvenare este faptul ca riscul de alergii sau infectii este complet redus, iar rezultatele vor fi vizibile pe termen lung. Pielea va deveni mai ferma, mai elastica si mai stralucitoare, iar in anumite interventii se pot urmari diverse obiective care corespund nevoilor pacientului. De exemplu, poti alege intre regenerare, revitalizare sau doar umplerea ridurilor, in functie de nevoile si preferintele tale.

Cele mai comune cazuri in care este recomandata in mod special terapia Vampir este revitalizarea pielii lipsite de elasticitate, rehidratarea pielii uscate, corectarea semnelor de imbatranire sau chiar si tratamentul cheliei. Fara acest tratament pielea va continua sa imbatraneasca, iar starea de nemultumire in legatura cu aceasta va persista.

Contraindicatii

-afectiuni hematologice

-boli neoplazice in tratament cu chimioterapice

-afectiuni autoimune sau boli de colagen (poliartrita reumatoida, dermatomiozita, sclerodermie, lupus eritematos

-afectiuni psihice sau tratament cu substante psihotrope (este necesar avizul medicului psihiatru si o reevaluare la cel putin 6 luni de la incheierea tratamentului medicamentos)

-tratament cu anticoagulante cumarinice

-infectii locale sau generale

Pentru un rezultat si mai bun, se poate opta pentru combinarea terapiei vampir cu mezoterapia. Aceasta din urma consta in folosirea unui mix de vitamine si minerale, care ajuta la revitalizarea organismului prin efectuarea unor injectari in zonele alese.

Se vor efectua intre 3 si 6 sedinte cu terapia vampir la interval de o luna si se vor urmari efectele pas cu pas. In functie de obiectivele urmarite, se pot face si interventii la doua saptamani si ulterior o data pe luna, insa in functie de nevoi si de rezultate se poate interveni si mai des. Primele semne apar dupa prima luna de la inceperea tratamentului si devin din ce in ce mai clare pe masura ce numarul sedintelor creste.

Daca ai vrea sa primesti mai multe detalii terapie vampir pret, poti face o programare la Clinica de Chirurgie Estetica Zone Medical Estet Bucuresti. Dr. Eugen Turcu si echipa sa de specialisti iti stau la dispozitie cu toate informatiile necesare despre terapia vampir pret si pasii de urmat, pentru a te simti frumoasa si revigorata.

Pentru programari coonsultatii ne puteti contacta la tel 0761640626

www.clinicaestet.ro

www.orl-bucuresti.ro